Årsberetning 2015

BERETNING

2014/2015

1.

Så er der gået et år. Et stille år, ja nogen vil måske sige et alt for stille år. Men vi sidder, trods alt, ikke på vores hænder, de opgaver der påhviler os som bestyrelse, de er udført til bestyrelsens fulde tilfredshed. Så vil man jo altid kunne diskutere om I som grundejere er tilfredse med måden det bliver udført på, eller om der skal nye initiativer til. Det hører vi sandsynligvis under punkt 9. eventuelt.

2.

I løbet af det forgangne år har vi i grundejerforeningen haft 3 begivenheder. Sankt Hans, der var en noget kold og blæsende omgang, vi håber på bedre held med vejret i år. Strandrensning er jo som bekendt blevet en god tradition i denne grundejerforening. Her mødes den ”hårde kerne” af sommerhusejere til det årlige rens og klip tjek. Dette honoreres af kassereren med læskende drikke venligst indkøbt til formålet. Dette er en rigtig god tradition og lad os fortsat holde fast i den. Næste Strandrensning er lørdag den 20. juni dette år. Skriv det i kalenderen. Så havde vi en rigtig hyggelig sommerfest. Sikken et fantastisk vejr og en masse glade mennesker og højt humør, det var hele arbejdet værd. Her er det på sin plads at takke de standhaftige og hjælpsomme medlemmer der altid kan afse tid til at give en hånd med. Stor tak til Christina (Tina og Sjerik kan bære denne hilsen hjem) for et rigtigt godt arbejde med planlægning og indkøb og sidst men ikke mindst, tusind tak for kage til kaffen, Ragna. Vi håber at der bliver en næste gang.  Datoen for dette års sommerfest er lørdag den 18. juli 2015. Vi håber at der er en stak medlemmer som vil udgøre en festkomite. Tilmeld jer allerede i dag.

3.

Vores fællesareal er jo også vores festplads og det er jo altid rart at dette sted ser respektabelt ud også fordi det er det første vi ser når vi drejer fra Fælledvejen mod Th. Andersensvej eller omvendt. God stil Karl og tak for ind satsen. Nu er det lidt ærgerligt at nogen fejlagtigt tror at det er blevet et offentligt toilet for løsgående hunde, ja egentlig kan det da undre at flere og flere hundeejere ikke mener at gældende lovgivning er noget der skal respekteres. Hvad er den af? Få nu hunden i snor og husk posen til lorten også når hunden luftes på vores veje, stier og ved stranden. Alt andet er uacceptabelt.

4.

Vores veje er i fin form takket være Vagn vejmand. Det er dejligt at det kan betale sig at bruge en sum penge på vedligeholdelse der er til gavn for alle. Men ad åre har der sneget sig en meget kedelig, respektløs og hensynsløs færden ind på vores fællesveje. Fart, Fart og atter Fart. Derfor en meget stor appel til samtlige grundejere i denne forening. Slip speederen, kør efter forholdende og udvis hensyn. Hvor svært kan det være. Vi er alle afhængige af hinandens gode manerer.  

5.

Sidst men ikke mindst vores hjemmeside. ØHHH. Ikke en eneste kommentar til noget som helst i et helt år. Ca. 36.000 besøgende. Hold da op. Hvad kikkes der mon efter? Hvad med en lille kommentar i ny og næ? En hilsen måske, eller et forslag til bestyrelsen om hvad man også kan bruge siden til, eventuelt? Lad høre fra jer snarest og helst indenfor det næste år.

6.

Til sidst vil jeg takke bestyrelsen for godt samarbejde i året. Jeg ser frem til et år mere i god ro og orden. 

Nyeste kommentarer

10.11 | 10:15

Tak for snakken Arne. :)

09.11 | 15:45

Giv mig lige opkald på tlf. 4063 2894. Mit medlemsnr. er: 61

02.06 | 07:30

Ny adresse: Jeg har fået ny adresse som er JAGTVEJ 63A 8450 HAM...

27.05 | 14:25

Hej Ole, Vi bruger dem som også har Vaffelbageriet, så hør gerne der. :) ...